Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال‌ها از ساختمان نیمه کاره‌ای که این روزها به جلوه نازیبایی برای شهر شیراز تبدیل شده است، می‌گذرد و همچنان هتل «آسمان» با ایرادات قانونی مقاومت می‌کند. ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۵ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، زمانی که طبقات ساختمان هتل آسمان بر روی هم گذاشته می‌شد شاید کمتر کسی به این موضوع فکر می‌کرد که این ساختمان در خیابانی محدود و بدون امکان شرایط امدادرسانی از ابتدا نباید ساخته می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساختمان عظیم در خیابان باریک و بافت قدیمی رودکی به حدی اوج گرفت که حتی دیوارهای زندان ارگ را پشت سر گذاشت و همین عاملی برای عدم ثبت جهانی ارگ کریم‌خانی شد.

واقعیت این است که هتل آسمان به واسطه تهدید حریم بصری ارگ کریم‌خانی، هنوز هم در صدر اخبار قرار دارد. شهریور 96 شهردار وقت شیراز در جلسه علنی شورای شهر شیراز هتل آسمان را تهدید خواند و با اشاره به مستنداتی که در دست داشت، تاکید کرد که حداقل 2 طبقه دیگر از آن باید تخریب شود.

آنطور که مسئولان وقت شهرداری اعلام کردند ساختمان هتل آسمان از حد مجاز تخطی کرده و چند طبقه آن بدون مجوز ساخته شده است. اما توقف ساخت و ساز ساختمان هتل آسمان بدون رفع تخلف وجود دارد و همچنان ساکنان دو خیابان مجاور هتل برای تردد با مشکل اشغال کارگاه و تاسیسات هتل مواجه هستند.

گلایه مردم از ساختمان نیمه کاره هتل آسمان

یکی از ساکنان خیابان رودکی به خبرنگار تسنیم گفت: زمانی که هتل ساخته می‌شد هیچوقت فکر نمی‌کردیم که انقدر مرتفع باشد. به گفته هاشمی بنای هتل به حدی مرتفع است که هر لحظه که از کنار آن عبور می‌کنیم ترس ریزش مصالح را داریم.

او که معتقد است هرچه سریع‌تر باید تکلیف این بنا مشخص شود، خاطرنشان کرد: سال‌ها است که ابن ساختمان موجب زشتی محله شده و با وجود کارگاه‌ها و داربست محل عبور و مرور در این کوچه باریک را محدودتر کرده است. این شهروند از مسئولان استان می‌خواهد که هر چه سریعتر به این موضوع رسیدگی کنند.

نتیجه‌ای برای هتل آسمان مشخص نیست

در این حالت مهم‌ترین پرسش این است که چه سرنوشتی در انتظار هتل آسمان است؟ هتلی که نزیک به یک دهه از ساخت آن می‌گذرد اما همچنان بدون نتیجه مانده است.

شاخ‌شدن "آسمان" در برابر ثبت جهانی ارگ کریم‌خان/ هتلی که نرم‌نرم پوست مجموعه زندیه را کندفارس| شیراز در یک نگاه؛ از یادگار دیلمیان تا شکوه معماری و هنر قاجار+فیلمسایه برج آسمان بر ارگ کریمخان

ماجرای هتل آسمان بعد از شورای پنجم و تغییر در مدیریت شهری شیراز باز هم دچار فترت شد تا کار ساخت و ساز پشت پرده آبی، همچنان تداوم یابد بلکه این سازه 10 ساله کارش تمام شود.

مدیرکل میراث فرهنگی فارس در گفت‌و‌گویی با تسنیم درباره رویه فعلی هتل آسمان گفت: هنوز نتیجه قطعی مشخص نیست و باید با پیگیری مسئله حل شود.

مصیب امیری با بیان اینکه موضوع هتل شیراز مربوط به زمان دیروز و امروز نیست، افزود: میراث فرهنگی به هتل تا یک مقطعی از ساخت مجوز  داده اما در مورد روند بعد از این پیگیری می‌شود.

امیری خاطرنشان کرد: اما جنبه دیگر این موضوع به این امر بر میگردد که باید زیرساخت‌های گردشگری را فراهم کرده و ضمن کمک به اشتغال از این طریق، به امنیت سرمایه‌گذار نیز کمک کنیم. 

آسیب هتل آسمان به حریم بصری مجموعه زندیه

وی تصریح کرد: ارتفاع هتل آسمان باید براساس استانداردها حدود 54 متر باشد اما مالک ادعا دارد برای احداث یک هتل 67 متری (به لحاظ ارتفاع) مجوز دارد.

به گفته مصیب امیری این موضوع دو جنبه دارد که یک بعد آن میراثی است. امیری افزود: در یک زمانی مالک شروع به ساخت کرد و بعد از چندی اعلام شد که این هتل به لحاظ ساختاری به حریم بصری مجموعه زندیه آسیب وارد می‌کند که موضوع درستی است. 

او ادامه داد: مجوز ساخت هتل در کمیسیون ماده 5 به میزان شش طبقه، سپس از شش به10 طبقه و در نهایت به ١٤ طبقه افزایش یافت و بعد شهرداری آن را به 17.5 طبقه افزایش داد؛ پس از اعتراض‌ها و اعلام اینکه این اقدام تخلف است، شهرداری طی بررسی‌ها تنها نظر به کاهش 20  سانت از بنا را می‌دهد. 

با این حال که یک دهه از شروع ساخت هتل می‌گذرد باید دید چه زمانی مسئولان می‌توانند تصمیم جدی درباره این بنا بگیرند.

انتهای پیام/ ‌ز

R41382/P/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد

ایسنا/خراسان رضوی بیمارستان مهرگان مشهد بیمارستانی پرحاشیه است که در گذشته بحث‌های بسیاری در زمینه مجوز فعالیت آن مطرح بود. بحث‌های فراوان در خصوص این بیمارستان پس از فوت یک زن بر اثر جراحی زیبایی بالا گرفت و مشخص شد که بیمارستان بدون داشتن مجوز فعالیت در حوزه جراحی زیبایی به این کار اقدام می‌کند.

پس از نظارت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکلات بیمارستان تا حدودی مرتفع شد و دیگر خبری از جراحی‌های بدون مجوز نبود. اکنون بار دیگر این بیمارستان حاشیه‌ساز و مالکیت آن با مشکلات زیادی روبه‌رو شده است. دعوا بین گروه شرکت تعاونی پاستور که مجوز فعالیت بیمارستان به نام آن‌ها بوده و گروه دیگری که ورثه نیز در بین آن‌ها قرار دارد به قدری بالا گرفته که از ۷ فروردین ماه شاهد تعطیلی این بیمارستان هستیم.

سارا جعفرپور، مدیر بیمارستان مهرگان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت این بیمارستان اظهار کرد: پروانه و سند این بیمارستان به دلیل مسائل مالکیتی که داشت، به نام مدیران قبلی بود. بیمارستان از سال ۹۶ در تصرف ورثه بود که ما شکایت کردیم و سال ۹۷ رای قطعی دادگاه صادر شد. سال گذشته توانستیم بعد از صدور رای قطعی دادگاه، بیمارستان را از طریق شورای تامین استان پس بگیریم.

وی بیان کرد: در این ۶ سالی که بیمارستان در اختیار این گروه بود، هزینه دارایی، تامین اجتماعی، بانک و حتی پول آب، برق، گاز، تلفن و پرسنل را پرداخت نکرده بودند و بدهی زیادی داشتند. در یک سالی که بیمارستان در اختیار ما بود، مشکلات زیادی داشت. بانک ۱۰ میلیارد طلب داشت و بیمارستان را به مزایده گذاشته بود. ما دنبال این بودیم که این ۱۰ میلیارد را تهیه کنیم، بنابراین یک گروه سرمایه‌گذار به ما معرفی کردند که نماینده آن‌ها دکتر انجیدنی بود که در گذشته سمت معاون نظارت بر درمان  دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داشت.

جعفرپور افزود: شرط این گروه سرمایه‌گذار این بود که دکتر انجیدنی مدیر بیمارستان باشند. هیات مدیره قبول کردند که اگر این ۱۰ میلیارد را پرداخت نکنند، مدیریت ایشان منتفی است. بعد از اینکه موفق نشدند این مبلغ را تهیه کنند، ادامه همکاری با دکتر انجیدنی منتفی شد.

مدیر بیمارستان مهرگان مشهد ادامه داد: یک ماه بعد از این ماجرا پرسنلی که شورای تامین استان بیمارستان را از آن‌ها گرفته بود و زمانی که بیمارستان در اختیار ورثه قرار داشت، حکم‌های غیر قانونی برای خودشان زده بودند، به دلیل داشتن حکم‌های رسمی به اداره کار رفتند و حکم توقیف اموال را گرفتند که در نهایت یک گروه ۳۰ نفره برای توقیف اموال با مامور وارد بیمارستان شدند که بیمارستان در اختیار آن‌ها قرار گرفت. ما شکایت کردیم و قاضی نامه داد که این افراد از بیمارستان خارج شوند.

بازرس تعاونی بیمارستان مهرگان اضافه کرد: رای قطعی دادگاه مبنی بر این بود که سند و پروانه به نام شرکت تعاونی شود، بنابراین پروانه بیمارستان به نام شرکت تعاونی صادر و مسئول فنی بیمارستان از طرف تعاونی انتخاب شد اما بعد از مدتی بار دیگر بیمارستان را تصرف کردند که ما نیز دوباره شکایت کردیم که در حال پیگیری است.

جعفرپور خاطرنشان کرد: از ۷ فروردین که بیمارستان در اختیار این گروه قرار گرفته ما به بخش‌های مختلفی مراجعه کردیم و هیچ کس هنوز کار مثبتی در این زمینه انجام نداده است. از این تاریخ بیمارستان را تعطیل کردند و منتظر این هستند بیمارستان را بفروشند. ۲۵۰ نفر پرسنل بیکار شدند و ۸۵۰ نفر سهامدار تعاونی نمی‌دانند چه کاری انجام دهند، فقط بیمارستان را به تباهی می‌کشند.

در پیگیری از محسن داوری، فرماندار مشهد، وی در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان مهرگان عنوان کرد: ما مجوز بیمارستان را از دانشگاه علوم پزشکی گرفتیم و دانشگاه باید ادامه روند را انجام دهد. متولی نظارت بر بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی است و باید پاسخگو باشد.

در ادامه به سراغ دکتر کاظم غفاریان، مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفتیم. وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت وظایفی در خصوص بیمارستان مهرگان دارند که یکی از وظایف آن‌ها صدور یا تمدید پروانه بیمارستان است که ۶ ماه پیش به مدت ۶ ماه تمدید شد، وظیفه دیگر تعیین مسئول فنی است.

وی بیان کرد: براساس آنچه به ما گفتند قبل از عید گروهی با یک حکم قضایی بیمارستان را از دست شرکت تعاونی خارج کردند که ۳۰ ساعت پس از شکایت شرکت تعاونی این گروه را از بیمارستان خارج کردند اما دوباره بعد از عید در بیمارستان مستقر شدند که باید از مقام قضایی پیگیری شود.

غفاریان افزود: ما از نظر قانونی صلاحیت دخالت در این زمینه را نداریم و این گروه نیز از نظر ما قانونی نیستند. افرادی به صورت قانونی اجازه فعالیت دارند که نام آن‌ها پشت پروانه بهره‌برداری بیمارستان باشد.

مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد، برخی روزها فعالیت داشته و برخی روزها نیز تعطیل است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • نیکا شاکرمی کیست؟ او چگونه از دنیا رفت؟
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • کاهش فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان در شیراز
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید